• Sle lupus nephritis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Doktornő!!! Köszönöm válaszát,és most csak azért írok mert amit írni tetszett nem igazán értem mi az a készítmény.Mikor kialakult a betegségem a sok medrol mellett imuránnal,aztán Sandimun Neorált szedtem sokáig ami úgy tünt jól bevált.Tavaly év elején belobbant és Cell-cept nevü gyógyszert szedtem ami az első hónapok ban jó volt de aztán rohamosan rosszabb lett és most ezért kapom az endoxánt.2 kezelés után most veszek észre egy kis javulást.Fogytam 5kg vagyis többet pisilek,és a vérképem is állítólag javulást mutat.Még egy Kérdésem lenne ami lehet,hogy naívnak tűnik előre is bocsánat!!!A terhességgel kapcsolatban ha a nőgyógyászt kérdezem ő azt mondja oké,de ahogy utána jártam sajna nem lehet.Tudom,hogy most nem de később még mielőtt 40 leszek vagy ne ábrándozzak hiu reményeket???Köszönöm a türelmét,és a lehetőséget!!!! Tisztelettel:Bella

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Előzményekkel együtt küldje el kérdését, rendszerünk anonim, nem tudjuk visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 13., 09:40; Megválaszolva: 2011. január 14., 18:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés