Vérnyomás

Tisztelt Doktor nő/úr! Sokszor fordul elő velem, hogy hirtelen megszédülök ill a látásom homályossá válik. rendszeresen sportolok, vitaminokat eszem. Vérnyomásom általában 128-130 között, de a "per" 86-os érték alá nem megy. Kérdésem, hogy ez normális lehet? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza rosszullét témában

Ez a vérnyomás még a normál tartományban van, a hirtelen szédülés esetén legközelebb a rosszullét időpontjában mérje meg, elképzelhető, hogy ilyenkor az ingadozás okozza a problémát. A vércukor eltérései is okozhatnak ilyen jellegű problémát.

Kérdés: 2011. január 12., 11:36; Megválaszolva: 2011. január 13., 13:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés