• Vér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Kétszer részt vettem az elmúlt 2 évben ún. élő vércseppes lézervizsgálaton. Mindkét alkalommal nagyon összetapadt sejtlemezkéket láttunk, kevés gombásodás mellett, és nehézfémterhelést mutatott ki /kobalt és kadmium). Megoldásként méregdrága készítményeket ajánlottak méregtelenítésül, ezt nem tudom kifizetni. Mit jelentenek a tünetek, súlyos-e, ha összetapadt vérlemezeim vannak, ill. a nehézfémterhelés? Tud-e gyógynövényes, vagy egyéb olcsóbb megoldást ajánlani a méregtelenítésre? Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! A konzervatív nyugati orvostudomány nem alkalmazza a módszert, nem is ismerik el az eredményét. A vizsgálatot végőtől tud felvilágosítást kérni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 11., 16:00; Megválaszolva: 2011. január 12., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés