• Bőrfertőzés, bőrgetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! Az ügyben kérnék öntől szakmai tanácsot, hogy kb. 2 hónapja kialakult a péniszem tövében a képen látható elváltozás, bőrbetegség. Kérem nézze meg a fényképet és hálás lennék ha diagnosztizálná a betegséget,hogyan és mitől alakulhatott ki, ill. megírná hogy hogyan tüntethető el. Nem fáj, csak néha amikor hozzáérek égető érzést tapasztalok. Előre is megköszönve! 2011-01-09 19:04 Kedves Kérdező! A kép feltöltése nem sikerült, próbálja meg újra. 2011-01-10 14:52 Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, rovatvezető családorvos Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget. Kedves Doktornő! Talán most sikerül elküldenem.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Sajnos ez sem sikerült, próbálja meg lekicsinyíteni a képet, és úgy elküldeni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 10., 19:05; Megválaszolva: 2011. január 11., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés