• ALAGÚT SZINDRÓMA

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTORNŐ!10 ÉVE MŰTÖTTEK JOBB OLDALI PETEFÉSZEK CISZTÁVAL.MAJD 12 ÓRÁVAL KÉSŐBB BELSŐVÉRZÉSSEL.MŰTÉTET KÖVETŐEN,MÁR NEM EMLÉKSZEM MENNYI IDŐVEL,ÁLLANDÓAN FÁJT A JOBB OLDALA A HASAMNAK,ELÉGGÉ A CSÍPŐM MELLETT.MENZESZ KÖRNYÉKÉN PEDIG ERŐS LÁBFÁJÁSOM VOLT AZ ADOTT OLDALON.ELKÜLDTEK CT-RE UH-RA,VASTAGBÉLTÜKRÖZÉSRE,DE MINDEN NEGATÍV VOLT.7 HÓNAPJA VISZONT MEGOPERÁLTAK BÉLÖSSZENÖVÉSBŐL ADÓDÓ BÉLELZÁRÓDÁSSAL,ÉS KIVETTEK 15CM-ERT A VÉKONYBÉLBŐL A JOBB OLDALON,AHOL MINDÍG IS ÉREZTEM A FÁJDALMAT.MÁR KEZDTEM MEGNYUGODNI,HOGY AKKOR EZÉRT FÁJT AZ ÉN HASAM,AMIKOR IS A PROBLÉMÁK ÚJRA KEZDŐDTEK.MENZESZ ELŐTT EGY HÉTTEL,KÖZBEN ,NAGYON FÁJ A HASAM A CSÍPŐM MELLETT,DE A LÁBAM MÉG JOBBAN,ILLETVE A COMB HAJLATOM,SOKSZOR A TOMPOROM IS,EZ LESUGÁRZIK AZ EGÉSZ COMBRA,SOKSZOR VÁDLIRA,ÉS NÉHA A TALPIG.KÉT DOLOGRA GONDOLTAM.AZ EGYIK,HOGY ISMÉT ÖSSZENÖVÉSEM VAN,DE HIHETETLENNEK TÜNIK,HOGY PONT OTT,ÉS ÚGY FÁJ MINT 10 ÉVIG,ÉS MIÉRT SUGÁROZNA LE A LÁBAMBA?HISZEN MOST SZÉTSZEDTÉK A BELEKET,RENDBE TETTEK MINDENT.ESETLEG ILIACALIS VAGY FEMORÁLIS ALAGÚT SZINDRÓMÁM LEHET?EZEKNÉL TALÁLTAM HASONLÓ TÜNETEKET.ESETLEG 10 ÉVVEL EZELŐTT MEGSÉRÜLHETETT OTT VALAMI,VAGY KIVÁLTHATTA MAGA A MŰTÉT?MOST VOLT SAJNOS TELJES HASHÁRTYAGYULLADÁSOM IS.INZULINREZISZTENS VAGYOK,ÉS AUTOIMMUN PAJZSMIRIGY GYULLADÁSOM IS VAN,NEM TUDOM EZ FONTOS-E.?KÉREM SEGÍTSEN!KÖSZÖNETTEL ZSUZSI

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos hashártyaösszenövések most is kialakulhatnak, hiszen minden műtétnek lehet ez a nem befolyásolható következménye. A lábba sugárzó fájdalom miatt lássa neurológiai szakrendelés, mivel ez ideg eredetre utal. Figyeljen oda, hogy kerülje a puffasztó ételeket, egyszerű szénhidrátot, szénsavas italokat. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Könnyen elképzelhető, hogy egymástól független a két dolog.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 10., 17:56; Megválaszolva: 2011. január 13., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés