ALAGÚT SZINDRÓMA

TISZTELT DOKTORNŐ! 10 ÉVE MŰTÖTTEK JOBB OLDALI PETEFÉSZEK CISZTÁVAL. MAJD 12 ÓRÁVAL KÉSŐBB BELSŐVÉRZÉSSEL. MŰTÉTET KÖVETŐEN, MÁR NEM EMLÉKSZEM MENNYI IDŐVEL, ÁLLANDÓAN FÁJT A JOBB OLDALA A HASAMNAK, ELÉGGÉ A CSÍPŐM MELLETT. MENZESZ KÖRNYÉKÉN PEDIG ERŐS LÁBFÁJÁSOM VOLT AZ ADOTT OLDALON.ELKÜLDTEK CT-RE UH-RA, VASTAGBÉLTÜKRÖZÉSRE, DE MINDEN NEGATÍV VOLT.7 HÓNAPJA VISZONT MEGOPERÁLTAK BÉLÖSSZENÖVÉSBŐL ADÓDÓ BÉLELZÁRÓDÁSSAL, ÉS KIVETTEK 15CM-ERT A VÉKONYBÉLBŐL A JOBB OLDALON, AHOL MINDÍG IS ÉREZTEM A FÁJDALMAT. MÁR KEZDTEM MEGNYUGODNI, HOGY AKKOR EZÉRT FÁJT AZ ÉN HASAM, AMIKOR IS A PROBLÉMÁK ÚJRA KEZDŐDTEK. MENZESZ ELŐTT EGY HÉTTEL, KÖZBEN, NAGYON FÁJ A HASAM A CSÍPŐM MELLETT, DE A LÁBAM MÉG JOBBAN, ILLETVE A COMB HAJLATOM, SOKSZOR A TOMPOROM IS, EZ LESUGÁRZIK AZ EGÉSZ COMBRA, SOKSZOR VÁDLIRA, ÉS NÉHA A TALPIG.KÉT DOLOGRA GONDOLTAM. AZ EGYIK, HOGY ISMÉT ÖSSZENÖVÉSEM VAN, DE HIHETETLENNEK TÜNIK, HOGY PONT OTT, ÉS ÚGY FÁJ MINT 10 ÉVIG, ÉS MIÉRT SUGÁROZNA LE A LÁBAMBA? HISZEN MOST SZÉTSZEDTÉK A BELEKET, RENDBE TETTEK MINDENT.ESETLEG ILIACALIS VAGY FEMORÁLIS ALAGÚT SZINDRÓMÁM LEHET? EZEKNÉL TALÁLTAM HASONLÓ TÜNETEKET.ESETLEG 10 ÉVVEL EZELŐTT MEGSÉRÜLHETETT OTT VALAMI, VAGY KIVÁLTHATTA MAGA A MŰTÉT? MOST VOLT SAJNOS TELJES HASHÁRTYAGYULLADÁSOM IS.INZULINREZISZTENS VAGYOK, ÉS AUTOIMMUN PAJZSMIRIGY GYULLADÁSOM IS VAN, NEM TUDOM EZ FONTOS-E.? KÉREM SEGÍTSEN! KÖSZÖNETTEL ZSUZSI

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos hashártyaösszenövések most is kialakulhatnak, hiszen minden műtétnek lehet ez a nem befolyásolható következménye. A lábba sugárzó fájdalom miatt lássa neurológiai szakrendelés, mivel ez ideg eredetre utal. Figyeljen oda, hogy kerülje a puffasztó ételeket, egyszerű szénhidrátot, szénsavas italokat. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Könnyen elképzelhető, hogy egymástól független a két dolog.

Kérdés: 2011. január 10., 17:56; Megválaszolva: 2011. január 13., 09:04
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat
Segítség kérés