• eGFR

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! Válaszát megköszönve közlöm a további adatokat: - eGFR 60ml/1.73 mc2 a májusi labor lelet szerint. Fontosnak tartom megemliteni, hogy 2001. évben a vizeletemben a labor lelet szerint 30-40 vvt, 20-25 fvs volt, ezt megelőzte egy háromhétig tartó nagyfoku elesettség. Ezt egy kivizsgálás követte, pár hónap mulva veserötgen, mely negativ volt, majd kb. két év mulva hasi Ct, ami szintén negativ. Leirom még, hogy 2001 évben az emlitett leleten a hemoglobin pozitiv volt. Jelenleg az MC, CHCM, Choleszterin 6,65, valamint az Se-Fe 28, 50-el lettek megjelölve a leleten. ( májusi) A korom 68 év. Válaszát megkszönve, Üdvözlöm: Kovács Tiborné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kovács Tiborné! Kérem, az előzményeket is küldje el, mert nem tudjuk visszakeresni a rendszer anonimitása miatt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 07., 17:41; Megválaszolva: 2011. január 10., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés