Nem tudom, hogy mi bajom!

Kedves Doktor Úr / Nő! 3 éve egy pánikból adódóan alvászavar tört rám és egész depresszióig fajult. Mindig szorongtam és mindig attól féltem hogy nehogy valami egészségügyi betegségem legyen. Most azonban rengeteg dolog tört rám. Fájnak a veséjeim, szúr a hátam, a szívem körül is fájdalmat érzek. A torkomban gombócot valamint égő fájdalmat érzek, olykor az étel sem esik jól. Itt aggódok sok minden miatt pl. pajzsmirigy, torokrák stb. Közben hányingerem is van. A legtöbb aggodalmat viszont az jelenti hogy nagyon sokat izzadok, van amikor fizikai munka közben, van amikor csak egyszerű gyorsabb gyaloglásban is leizzadok. A hátamon a póló mindig nedves. Ebből adódóan mennyire kell vigyázzak, megfázás vagy tüdőgyulladás miatt, mert ahogy érzek némi izzadást már rögtön ideges leszek és megoldást keresek, hogy melegbe mehessek és pólót cseréljek, utánna pedig mindig úgy érzem hogy nagyon szúr a hátam de voltam családorvosnál egy párszor és azt mondta hogy nem tüdőgyulladás. A homlokamnál is nagyon megszoktam izzadni. Én azt szeretném kérdezni, hogy milyen orvoshoz mennyek el, hogy kivizsgáltassam magam, vagy talán az egész mindennek az előző depressziómhoz van köze? A válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel Levente

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza izzadás témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt tünetek nagyon szerteágazóak, nem igazán jellemzőek egy megbetegedésre. A legvalószínűbb ok a pánikbetegség. Javaslatom, hogy ellenőriztesse pajzsmirigy funkcióját és amennyiben ez nem szerepel okként, keressen fel pszichológust.

Kérdés: 2010. december 29., 10:57; Megválaszolva: 2010. december 30., 13:26
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés