• További beszélgetés:)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Akkor aszthiszem a lelki erzesek tukrozi eszt a problemat,ugyanis a mi kapcsolatunkban van boven a lelki bajbol.Mar masfel eve egyut vagyunk,nekem o volt az elso fiu akivel szexualis kapcsolatot alakitottam,de nem gondoltam h ilyen rosszul fogok reagalllni,2 honap utan fekudtem le vele akkor meg 17eves voltam asztan kis idore jott a masodik,majd a harmadik alkalom es lassan kezdtem nagyonn rosszul erezni magma,ami meg mai napig is gyakran jon elo.Eloszor aszt hittem azert mert felek h megvaltozik az alakom,asztan akadt az elso olyan problema,mikor begombasodtam,egyut mentunk el a nogyogyaszhoz is, ki is kezeltek.Szoval nekem mind az az erzesem h akarhanyszor testi kapcsolatba kerulok az nekem rosz,ha nem is most esetleg a jovore nezve,egyszeruen nem is tudom megmagyarazni,hogy miert erzemeszt.Eszt el is mondtam neki majd par honap utan nem birtuk anelkul,igy asztan csak pettinget alkalmaztunk max 1 honapban 1 szer volt szex,csak az a a baj h mar a pettinget is tulzasba vittuk vagyis en igy gondolom minden hetvegen sor kerult a pettingre is,tehat egy heten egyszer,asztan en is megbatrodtam,es rajottem,hogy a kezzemel eltudom jutatni ot a ’’csucsra’’,ez a modszer eleg sokszor fordult elo az utobbi par honapban.Most utolag meg arra is gondoltuk h esetleg meg ez okozhatja aszt h nehezen tud elmenni,hogy ’’tul sokat volt cibalva’’es annyiban maradtunk,hogy egy ideig abbahagyuk a pettinget is es a szexet is csak eszt igy konnyu kimondani de nem olyan konnyu elviselni,ez a szenvedely fura dolog,nem gonodltam volna h ennyire ra tud szokni az ember,sajnos nem ilyen fajtanak gondoltam magma.Es eleg sok megtapasztalas utan(.hogy nem helyes),megis mindig elrabol a szenvedely es nem tudom turkoztetni magma az ellen,hogy erezzem a testet,ugy latszik erre mar nincs gyogyszer. Nagyon orulok,hogy eltudok beszelgetni onnel!Koszonom segitseget! Tisztelettel:Lizi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Lizi! Rendszerünk anonim, előző kérdését visszakeresni nem tudjuk, kérem, küldje el az előzményeket.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 07., 15:48; Megválaszolva: 2010. december 08., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés