• Légzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok. Par honapja eszleltem a legzesemmel kapcsolatos furcsa jelenseget. Egyenes testtartasnal karjaimat pedig torzsemhez szoritva, az bal es jobb oldaliranyu torzsdontesnel szuszogast hallok, es ugy erzem, hogy a tudom levegot presel ki akartomtol fuggetlenul, mintha csak egy feltetlen reflexhez kapcsolodo izommozgasrol beszelnek. Mindket iranyban ugyanaz a jelenseg zajlik le. Mindemelett normalisan tudok lelegezni, es lehet hogy a kerdes maga is tul naiv, de mindeddig ezt nem tapasztaltam. Koszonom valaszat. P. Jeno

        Dr. Boros Miklós válasza a légzés témában

        Tisztelt Kérdező! Éretelemszerűen a mellkasfal összenyomódik, a mellkas mérete csökken , ezért van kilégzés. Természetes jelenség. Teendő nincs.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 02., 19:45; Megválaszolva: 2010. december 07., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés