• Mi lehet a baj ??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        bal borda alatt szorító érzés ..mint ha mindig szorítana a nadrág dereka,főleg ülő helyzetben de fekve is .

        Dr. Rákóczi Éva válasza a bordaív alatti fájdalom témában

        Tisztelt Hölgyem! A borda közelében észlelhető szorító érzés lehet idegszál becsípődés, ami kellemetlen, és igen sokáig elhúzódhat. Fájdalmat okozhat továbbá izomfájdalom, csontfájdalom is. Javaslom, keressen fel első körben egy belgyógyászt, aki fizikális vizsgálat, és korrekt kérdésekkel el tud indulni panaszán, tünetén a megfelelő irányba.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 28., 18:59; Megválaszolva: 2010. december 01., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés