• Táskás szem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Bodnár Edina! Mostanában zavar, hogy a szemem alatt feltűnő táskák jelentek meg. Édesanyám április vége óta sokszor volt kórházban, meglévő betegsége mellé, újabb, urológiai (vesekő-kezelések) jellegű betegség jelentkezett. Hosszadalmas, sok stresszel járó kórházi kezelésekre, műtétekre hordtam. Emiatt idegileg-lelkileg és fizikailag is nagyon kimerültem. Arcom is lefogyott, lehet, hogy a táskák azért is jelentek meg, bár a szemem körüli karikák már régebben is jelentkeztek, ha kimerültebb voltam. Szeretném megkérdezni, hogy ezt lehet-e valamivel csökkenteni, vagy kezelni. Mit ajánl rá Ön, mint szakember. Fiatalos külsőm miatt ez eléggé zavar. Üdv.: Odri

        Dr. Bodnár Edina válasza a táskás szem témában

        Igyon sok folyadékot, leginkább lúgos vizet, és aludja ki magát. A szemránckrémek is segítenek a táskás szemek eltűntetésében.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010. november 25., 11:44; Megválaszolva: 2010. november 29., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: