Nagyon félek, kérem válaszoljon Doktor Úr!

Tisztelt Doktor úr! Megvagyok ijedve, Mephedrone-t használtam intravénásan, többszöri alkalommal. Utóbbi időben azaz elmúlt egy-hónap alatt kb: 40-50 szer. Jobb felkaromon található intra vénámba ami a bicepsznél található. A kérdésem a következő! A jobb felkar tricepsz részénél megjelent kettő darab, véraláfutáshoz hasonló, de olyan mint 2 vérrög lenne. Kb: 2 fél cm-es ovális, s 3 db kisebb amik kb1-1, 5 mm esek. De mellette mintha ütés nyom lenne. Most nem tudom lehet beütöttem de nem emlékszem, vagy ez vérrög? Kérem segítsen nagyon félek! Várom megtisztelő válaszát. Tisztelettel: K. István

Dr. Boros Miklós válasza vérrög témában

Tisztelt Kérdező!

A felszínes vénák gyulladása a leírt tünet. Helyileg alkalmazzon gyulladáscsökkentő krémet és keresse fel háziorvosát, vagy a gondozást végző orvost. A fizikális vizsgálat, ettől függően labor indokolt.

Kérdés: 2010. november 17., 10:03; Megválaszolva: 2010. november 22., 09:59
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehetek-e hajlamos thrombózisra?
Tisztelt Doktor Úr! A mai naptól kezdtem el a Mirabella fogamzásgátló szedését. Sokat olvastam a fogamzásgátlók mellékhatásairól és aggaszt az a...
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés