• Deréktáj jobb oldalán enyhe nyomás érzés, lázzal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves WebDoktor! Közel 4 hónapja a Derekam jobb oldalán enyhe nyomást érzek. Nagyon zavar a mindennapi munkámban ez a furcsa érzés, néha be is lázasodom miatta (38). Voltam a család orvosnál, elküdött vér, vizelet és hasi ultrahang vizsgálatra. Ezek a leletek negatívak lettek. Ezután arra lettem figyelmes, hogy a jobb lábam illetve a jobb újvégeim enyhén zsibbadnak. Visszamentem a család orvoshoz - majd beutalt a Neurológiára mondván biztos egy ideg becsípődés. 2 hét múlva kaptam időpontot. Igazából kezdek kétségbe esni. Várom válaszát! Köszönettel.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a derékfájás témában

        Tisztelt Uram! Az ideggyógyászati probléma merül fel leginkább, egyetértek a családorvos kollégával. A lázas állapot, ami nem fér ebbe a becsípődésbe bele, de esetleg két betegsége zajlik egy időben. Nem tudni. Ne essen kétségbe, az ideggyógyászati probléma kezelhető, bár tudom, kellemetlen, de uralható. Addig is kímélje magát, ne emelgessen.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 16., 22:15; Megválaszolva: 2010. november 22., 21:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés