• Túl sovány a 18 éves fiam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fiam 186 cm és 62 kg szinte korosan sovány pedig nincs gond az étvágyával teljesen átlagos a vérképe teljesen jó nem vérszegény és a többi értéke is normális mégis nagyon sovány gilbert szindromás és gerinc problémája is van sajermann szindromás is ezért is szeretnm ha tanácsot tudnának adni milyen vitamintól vagy gyógyszertől tudna hízni legalább 10 kg -ot köszönöm válaszukat egy aggodó anyuka

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Anyuka! Próbálják meg a Béres-cseppet. ha nem hízik, felszívódási zavar irányába kivizsgálás kell.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 19., 20:45; Megválaszolva: 2010. október 21., 09:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés