• Rizsszem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő, ma evés közben félrenyeltem egy rizsszemet. Kicsit köhögtem de utána az evést is tudtam folytatni. (Jelenleg egyébként hurutos köhögésem is van, szóval ez még csak jobban ingerelte.) A kérdésem a következő: ha nem ingerel, akkor ugye nem maradhatott bent a mégis a rizs a légcsőben vagy valahol? Ezt a kérdést az előbb tettem fel, de annyival kiegészteném hogy nem félrenyeltem hanem inkább leszippantottam evés közben nyelés előtt. KÖszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Köszönjük a kiegészítést, előző kérdésénél fogja találni a választ, ha szakértőnk megválaszolta.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 18., 21:43; Megválaszolva: 2010. október 20., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: