• Köszönet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm az előző kérdésre a választ. ortopéd sebésznél voltunk 5 hónap elteltével .és ő elküldött röntgenre , és nála kimutatható volt a szakításos törés . Ezt a véleményt se a felvételeket az előző dr-ok nem akarjál elfogadni , és nem is veszik figyelembe a tényeket. Én nem tudom elfogadni az előző orvosok döntését .mit tudok ilyenkor tenni ..vagy mi a teendő..?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kérem, küldje el előző kérdését is a mostanival együtt, mert rendszerünk anonim, nem tudjuk visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 17., 17:59; Megválaszolva: 2010. október 19., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés