• Tanácstalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Megkaptam válaszát és nagyon köszönöm.Az említett immunerősítőket már mind szedte fiam kevés eredménnyel.A HP kórház egyik fülész orvosához járunk ellenőrzésre és ma beszéltem vele,hogy ha már azt tanácsolja hogy a gyermek maradjon otthon és ne látogassa az ovodát-mert ez segítene-akkor azt hogyan oldjam meg.Említettem neki az Ön által írt igazolást amire azt mondta hogy ilyet nem állíthat ki,mert nagyon szigorítva van és csak nagyobb halláskárosodás esetén állíthatja ki.Nekem dolgoznom kell...kellene,a kisfiam viszont 3-4 nap ovi után itthon van hetekig betegen mérhetetlen hallásvizsgálattal.Az hogy a gyermeknek mennyire tesz jót az hogy újból és újból középfül illetve arcüreggyulladással küzd ,csak egy orvos tudja megmondani,én laikusként úgy gondolom hogy rövid út a halláskárosodás és még kitudja mi felé.Nekem nem nézik jó szemmel hogy ennyit vagyok távol pár nap munka után ismét.Valóban csak akkor adható ezen igazolás amikor már akkora a baj? A jelenlegi állapot nem jó semmire?Kitől várhatok segítséget és mit tegyek? Kétségbe vagyok esve mert el fognak így bocsájtani,de nem bánom mert gyermekem az első. Csak sajnos ezt nem engedhetjük meg magunknak.Ráadásul az elmúlt pár napokban olyanokat esik a gyerek hogy mikor járni tanult nem esett ekkorákat.Itt nálunk sajnos nincsen csak fülészeti szakrendelés,de az itteni orvoshoz sajnos nem fordulhatok.Felhívtam a pesti orvosunkat és most még ideggyógyászati vizsgálatot is kérne illetve újabb dobhártya vizsgálatot.Ha ilyen beteges marad a fiunk sajnos nem engedhetem meg munka nélkül ezt a rengeteg utazást Pestre.Mondja meg doktornő mit tegyek?Kihez forduljak? Várom válaszát és ne haragudjon ,de el vagyok keseredve! Üdvözlettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Anyuka! Kérem, az előzményeket is csatolja, mert így nem lehet korábbi kérdését beazonosítani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 23., 16:41; Megválaszolva: 2010. szeptember 24., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés