• Gyógyszerszedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A LESCOL 40 mg-s koleszterin gyógyszert szedem, 7,8 voot a koleszterin értékem. Mennyire erős ez a tabletta, a káros mellékhatásait tekintve, mível nem lehet a szedését abbahagyni. Tud e ajánla más hatásos, gyengébb gyógyszert ?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellékhatás témában

        Kedves Kérdező! Az azonos hatástani csoportba tartozó gyógyszerek mellékhatásprofilja is hasonló, ezért javaslom, hogy szedje a gyógyszert. Nyugodjon meg, a mellékhatásokat kötelességből tünteti fel a cég, még abban az esetben is, ha extrém ritka mellékhatásról van szó, nem törvényszerű, hogy önnél bármi jelentkezne, több ezren szedik panasz nélkül. A jobb hatásfok érdekében diétázzon és omega zsírsavat is szedjen mellette.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 21:10; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés