Gyógyszerszedés

A LESCOL 40 mg-s koleszterin gyógyszert szedem, 7, 8 voot a koleszterin értékem. Mennyire erős ez a tabletta, a káros mellékhatásait tekintve, mível nem lehet a szedését abbahagyni. Tud e ajánla más hatásos, gyengébb gyógyszert?

Dr. Csuth Ágnes válasza mellékhatás témában

Kedves Kérdező!

Az azonos hatástani csoportba tartozó gyógyszerek mellékhatásprofilja is hasonló, ezért javaslom, hogy szedje a gyógyszert. Nyugodjon meg, a mellékhatásokat kötelességből tünteti fel a cég, még abban az esetben is, ha extrém ritka mellékhatásról van szó, nem törvényszerű, hogy önnél bármi jelentkezne, több ezren szedik panasz nélkül. A jobb hatásfok érdekében diétázzon és omega zsírsavat is szedjen mellette.

Kérdés: 2010. szeptember 17., 21:10 ;Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 11:41
Kérdések és válaszok: Egyéb
Naponta hány mg kinin szedése...
Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Szeretném megtudni, hogy mekkora az a maximális kinin mennyiség naponta, ami nem okoz mellékhatásokat?...
Dragonpower
Tisztelt dr.ur/dr.nö! Kiprobáltam ezt a kapszulát, a hatás nem maradt el. Észrevettem h használat közben a szemem érzékenyebb a fényre, ez...
Helex
Kedves Doktor Ur/ No! Ma 5 kor szedtem be a 0, 25 mg-s helexet es 10 korul annyira rosszul lettem, hogy el kellettmenni ugyeletre. Eloszor is nehezen vettem...
Supplin
Tisztelt doktornő/doktor úr! A problémám kontaminált vékonybél gyulladást állapítottak meg H2 kilégzéses teszttel. Egy hétig szedtem a normix...
Gyógyszer mellékhatása?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párom 25 éves férfi,  kb 2 hete szedi a REDUCTIL 10mg (Hatóanyag: szibutramin-hidroklorid-monohidrát) fogyást...