Nyirokcsomó duzzanata nem múlik

Tisztelt Címzett! Fél évvel ezelőtt a nyakam jobb oldalán egy kb 5-6 mm nagyságú tapintható nyirokcsomót vettem észre, amely azóta se nem nőtt, se nem csökkent. Többször szokott lenni torok v mandula gyulladásom, ill. a fogorvosom szerint ínygyulladásom van amit kb évente műteni kell. Kérdésem az lenne, hogy a nyirokcsomó megnagyobbodott mérete még a normális határon belül van-e ill. ez már valamilyen kóros elváltozás? A válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomó témában

Tisztelt Kérdező! A leírt nyirokcsomó mérete nem aggasztó. A fül-orr-gégészeti okok magyarázzák is a jelenlétét. Amennyiben nőni kezd, vagy fájdalmassá válik keresse fel háziorvosát.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. szeptember 09., 16:09; Megválaszolva: 2010. szeptember 13., 15:03
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem