• Laboreredmény: mi lehet a gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Serum koleszterin 5.36 LDL koleszterin3.55 serum húgysav 350 TSH 5.510 vizelet ül. aut frehérvérsejt4.20 laphámsejt 11,10 baktérium 26 MCH 26.8 RDW 15.6 MPV 7.6 na meg süllyedés automatával 23 : szeretném megkérdezni hogy mi lehet a gond komoly lehet a gond. van nekem egy nyálmirigy gyulladásom de már 4 hónapja szenvedek vele kiskoromban is egyszer volt de rendbe jöttem most pedig voltam nemrég egy fűll-orr -gégsznél de nem sokat csinált nekem igy szenvedek 4 hónapja meguntam és elmentem egy másik orvoshoz és mindjárt elküldött nagy laborba elmondta hogy van egy fogam ami is okozhatja benne volt gyökér kilett húzva nem nagyon akart lemenni a gyulladás de nagy nehezen megy ki fele gennyes nyál és a nyálmirigy csatornánál pedig ciszta van 4,5 db ultrahangon nézték meg remélem elolvasta és kérem mielőbbi válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a labor témában

        Kedves Hölgyem! Nehéz teljesen tökéletes véleményt mondani úgy a laborértékekről, hogy nem ismerjük az adott labor referenciaérétkeit, legyen szíves , írjon vissza a ref. értékekkel együtt küldje el a levelet, úgy teljes választ fogok tudni adni, azt illetően hogy mi a teendő. Súlyos probléma nem merül fel, emiatt megnyugtathatom.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 03., 17:19; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés