Tibeti gomba

1981óta diagnosztizált és mai napig gyógyszerrel kezelt colitisem és volt nyombélfekélyem van (nincs aktiv fekély, de szedek quamatelt rendszeresen) , a gyógyszerek mellett nem okozna-e problémát, ha rendszeresen innám a tibeti gombából készitett yoghurtot?

Dr. Csuth Ágnes válasza joghurt témában

Kedves Kérdező!

Ha a tejtermékektől nincs panasza, akkor fogyasztható, de az összes gyógyszert nem írta le, így azt tudom javasolni, hogy ne a gyógyszerekkel egy időben fogyassza, hanem legalább 2 óra különbséggel.

Kérdés: 2010. augusztus 06., 15:59; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 14:26
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hát-, fej-, mellkas fájdalom
Lábon folt
Folt lábon
Kullancs csípés
D vitamin tuladagolas