• Növekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        15 éves lány vagyok,169-170cm magas.A szüleim 175 és 185 cm magasak.Egy éve nem nőttem semmit.Nőhetek még 7-10 cm-t?Van valami amit tehetnék a növekedés elősegítéséért? (valamilyen sport,táplálkozás...)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testmagasság témában

        Tisztelt Kérdező! Egyértelműen nem lehet ,megmondani, hogy mennyit fog még nőni. A növekedés még nem záródott le. A helyes és változatos táplálkozáson kívül nem tud semmit tenni a magasabb testmagasság érdekében. A szülők testmagasságától egyik irányba sem lesz jelentős eltérés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 29., 19:46; Megválaszolva: 2010. július 31., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés