• Fáradékonyság, álmosság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Pedagógusként dolgozom, nyári szüneten vagyok június vége óta. Kb. két hete állandóan fáradt, ingerült vagyok és napi 10 órákat alszom. Napközben is fáradtnak érzem magam, állandóan úgy érzem, mintha nem aludtam volna eleget. Tudok erre esetleg vmi teát inni vagy vitamint szedni? Egyáltalán mi a bajom? Csak kimerültség? Ez ellen hogyan tudok védekezni? Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradékonyság témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépésként szedjen vitaminkészítményt és mozogjon minden nap legalább fél órát. Figyeljen oda a változatos étkezésekre. Végeztessen egy rutin labort és pajzsmirigy funkciós vizsgálatot. Keresse fel háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 27., 11:01; Megválaszolva: 2010. július 28., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés