• Baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Úr/Hölgy! A héten biciglizés közben az erősen megütöttem a szemérem csontom. Nagyon fájt, akkor, de gyorsan elmúlt a fájdalom. Nem véreztem, de "pisilés" után a wc papír barnásan elszíneződik. Forduljak orvoshoz, lehet valami baj, vagy csak felületi hámsérülés okozza. Tudom, látatlanul nem vállalnak távgyógyítást, de félek bajom lehet. Köszönöm válaszukat. Andrea

        Dr. Csuth Ágnes válasza a baleset témában

        Tisztelt Kérdező! Fogyasszon bőségesen folyadékot. Amennyiben fájdalom jelentkezik, vagy a vizelet színe nem rendeződik 1-2 napon belül keressen fel urológiai szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 23., 21:09; Megválaszolva: 2010. június 24., 20:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés