• Aranyér ellen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! 14 éves lányomnak már lassan több hónapja nem múlik az aranyere, már ha az egyáltalán. Múltkoriakban képet is küldtem a problémáról, de azóta hol úgy tűnt, mintha javult volna kicsit, hol ugyanúgy fennmaradt az eredeti állapotában. Az utóbbi két székelés alkalmával már mindkét esetben nehéz helyzetet okozott a székelés és meg is vérzett. Ezek után mindig ülőfürdőt vett, de a kenőccsel már, amit aranyér ellen használt, nem kente be az érintett területet, mert az talán már immunissá vált a készítményre. Milyen gyógyszert ajánlana addig is, amíg a panaszok előrehaladtával nem fordulunk haladéktalanul orvoshoz? Válaszát köszöni: F. József

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér, gyermekaranyér, étrend aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Az aranyér kezelése összetett. A helyi kezelésre nem lesz immunis, folytatni kell. Be kell építeni a rendszeres testmozgást, bőséges folyadékfogyasztás és rostdús étrend. Minden nap legyen normális állagú széklet. A vérezgetés miatt én javaslom a szakorvosi vizsgálatot, keressenek fel sebészeti szakrendelést.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 20., 15:29; Megválaszolva: 2010. június 20., 15:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés