• Alacsony testhőmérséklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvosszakértő! 92 kg voltam, 158 cm-es testmagasságomhoz. Három mélyvénás trombózis volt a jobb lábamban(álló munkát végeztem, nem bírta a súlyt a lábam), plussz 162-es szívtachikardiám.(Potatlan fogalmazásomért elnézést kérek) Orvosi utasításra, muszály volt lefogynom, muszály, a túlsúly az életemet veszélyeztette. Most 8 hónap után 56-57 kg vagyok, a valaha beteg erek rendben vannak, nem is látszanak, pulzusom 85 körül szokott lenni, vérnyomásom mindíg alacsony volt, 90/65-100/65.

        Mostanában észrevettem, a testhőmérsékletem soha nem éri el a 36-ot, 35,2 35,8 a max, viszont nem fázok. Kérdésem, összefüggésben van-e ez a fogyással, vagy egészen másról van szó, és véletlen egybeesés. Köszönöm

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-15 11:45:49;

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés