• Válasz kérés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon várom a válaszukat a Csalánkiütés segítség cimű kérdésemre, már több mint egy hete kértem a segítségüket.Nem akarok türelmetlennek tűnni, de akkor tudnék beutalot kérni a háziorvosomtól ha van ötletük. Köszönettel Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Ildikó!

        Allergológusunk megválaszolta azóta kérdését, elénézést a késésért. Mielőbbi jobbulást kívánunk!



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-14 15:09:09; Megválaszolva: 2010. június 14., 15:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés