gyógyítható-e a lymphoedema chronica

Tisztelt doktor úr, hölgy!

Szeretném megtudni, hogy a betegségem gyógyítható-e és milyen esélyem lehet, hogy újra rendesen tudjak járni és a kezeimmel fogni, dolgozni.

A napokban Budapesten felállított diagnózis alapján:súlyos lipödema, phlehoedemával, képalkotóval igazol arthosisokal. A tüneteggyüttes kezlésére be kell feküdnöm kórházba.2009 januárjában kivették a méhem s több betegség is társult hozzá.Jelenleg 54%rokkant vagyok, de sajnos nem, hogy javulnék most kiderült ez a betegség is, járni lassan nem tudok már, a kezeim, karjaim is dagadnak.Nem értem mi történik és valaha jobban leszek-e.42éves vagyok a 3éves kisfiam és a 9hónapos unokám, de még 2kilót is nehezen viszek, sétálni, futni, lépcsőzni meg egyáltalán nem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza lymphoedema témában

A nyirokmasszázs kezelést követő bandázsolás sokat javíthat az állapotán.

Kérdés: 2010. június 10., 20:12; Megválaszolva: 2010. június 10., 20:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium