• Alhasi, lágyéki,combtő nyilallásszerü fálydalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A fálydalom 10hónappal ezelött kezdödött job here tályékon, orvos  által nem derült ki semmi, kis idő elteltével, vándorolni kezdett a fálydalom:bal alhas here illetve vese irányba, eröss fálydalomcsillapitó szedése után ,valamilyen szinten csökkent, urológiai illetve sebészeti problémát kizártak, panaszaim folyamatosan jelen vannak, mig csak az utóbbi 2 hétben intezivebb fálydalmak léptek fel, ojan szinten hogy az egész deréktály jobb oldala erőssen fályt combtály. ezek után picit csökkent, bal oldalon is jelentkezett lágyéktályon fálydalom, nem nagy intenzitással. E z által a  mélyebröl jövő fálydalom ccsökkent, de a lágyéktályi nyirokcsomók megduzzattak, és érintésre fálydalmat okoznak, egyik orvosom azt mondta , hogy, a fogyás miatt lett kitapintható, azt értem , de a fálydalmat nem, vérképböl, illetve vizeletböl nem derült ki semmi, jelenleg ismét vérlabor eredményre várok, elvégeztek rajtam sok féle vizsgálatot, ct, ultra hang, ismét vizsgált sebész, urológus, de semmi kimutathatót nem találtak, prosztata jellegü fálydalom nincs,vesém rendben, sérvem nincs, alhas rendben,hugyzacskó rendben, .Mára fálydalmaim szinte elviselhetetlenek, igazán nem látom a kiutat. kérdésem pedig: mi lehet a háttérbe, nem talállyák az okát ezáltal a megoldást se, reumatológiai, illetve neurológiai problémát kizártak

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A kivizsgálás alaposnak és komplettnek tűnik. A kétoldaliság miatt valóban a prosztata jön szóba, vagy gerinc eredetű fájdalom. Javaslok egy neurológiai kontrollt és a krónikus fájdalom gyógyszeres kezelésének beállítását. Emiatt keressen fel a neurológia ezen ágával foglalkozó szakrendelést. A nyirokcsomók megnagyobbodása önmagában nem utal betegségre és nem okoz ekkora fájdalmat. Folytassa a kivizsgálást, véleményem szerint a kulcs a neurológus kezében lehet a fájdalom csökkentéséhez. Ellenőríztesse vércukrát is.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-08 11:31:05; Megválaszolva: 2010. június 08., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés