• Zsibbadás és reszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kivánok,az én nevem Laci,és a kérdésem a barátnömmel kapcsolatos!!ma junius 1 van!2napja ahogy kikésirt a barátnöm elszivott egy cigarettát s közben beszélgettünk!mikor eldobta csikket rá fél percre megszédült hányingere lett, zsibbadni és enyhén rezsketni kezdtek a végtagjai zavartan kapkodva vette a levegöt és mintha be lett volna dugulva a füle,mert eltompult a hallása!!tegnap már nem volt hányingere de a szédülések és a többi tünet megmaradt!!elöször terhességre gondoltunk de ha ugy is lenne,nem lenne zsibbadás és reszketés!!a vérnyomása ma reggel 108/80 körül volt,a pulzus pedig 107!!önök szerint mi lehet a baja??kérem mielöbbi válaszukat mert nagyon aggodom érte!!amugy ö 19 éves!!!elöre is köszönöm!!

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező!

        A rosszullét oka lehet alacsony vérnyomás, keringési zavar, vércukorprobléma, ritmuszavar, stressz, kimerültség, stb., mindenképp keresse fel barátnője a háziorvost, elengedhetelen a kivizsgálás.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-02 12:55:13; Megválaszolva: 2010. június 02., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés