• Van-e esélyem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Bessenyei Mónika! Valamikor 19 éve egy tumort műtöttek ki a kisagy hidszögletből. A hallóidegen is rajta volt, így azon az oldalon nem hallok a fülemre, és részleges bénulásom volt(már csak kicsit az arcfelemen látszik). Sokáig gyógyultam de amit tudtak az orvosok megtettek. Ma ennek ellenére gyógyultnak érzem magam. Ami idegesít, hogy nem szabad idegeskednem és a huzatot sem bírom, mert a műtéti oldalon mindíg begörcsöl, szúr egy ér végig azon az oldalon és időváltozáskor fordul elő. Voltam kivizsgáláson a Neurón, és többféle vizsgálatot végeztek de semmi különöset nem állapítottak meg. De most az egyszer félek kicsit, mert az egyik ismerősöm agyér görcsöt kapott, a tünetei neki is hasonlók voltak. Az a kérdésem mennyi esélyem lehet Ön szerint, hogy megúszok egy érgörcsöt? Mire vigyázzak leginkább? Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, 2 kávét fogyasztok naponta tejjel, 63 éves vagyok. Kérem válaszolni nekem!Tisztelettel: Katalina (o5.21-én már irtam levelet az orvos válaszol rovatban, de választ nem kaptam)

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Katalina!

        A doktornő megválaszolta azóta a kérdést. Ha nem találja, írjon vissza, és elküldjük újra.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-27 14:12:26; Megválaszolva: 2010. május 27., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés