• Szédülés, gyengeség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot Pár napja gyengén szédülök , nem forgó, csak kissé bizonytalan szédülés, kicsit gyengének érzem magam. Az első két nap reggel ébredéskor hidegrázásom volt, majd a nap foloyamán egy két alkalommal elöntött a meleg, erősebben megszédültem. Lázam nincs, a fejem alig érezhetően fájt egy kicsit. Mi válthatta ki ezeket a tüneteket? A vérnyomásomat mértem 120-140 között változott, a pulzusom kicsit magas 90 körüli. Lehet vitaminhiány, mert nem szoktam szedni, vagy esetleg a vércukor magas, frontérzékenység? Kicsit meg vagyok ijedve, mert már agydaganat-ra is gondoltam. Pár évvel ezelőtt volt egy 6 hónapig tartó pánikbetegségem amit sikerült leküzdenem, félek hogy újra kialakult. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Nagyon sok ok állhat a háttérben: pl. alacsony vagy magas vérnyomás, vérszegénység, vércukorprobléma, fertőzés, pszichés okok, szívbetegség, neurológiai ok, stb. Javaslom, hogy ha még most is fennállnak tünetei, keresse fel háziorvosat, pontos diagnózishoz jutni csak részletes kivizsgálás után lehet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-26 11:09:22; Megválaszolva: 2010. május 26., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés