• Egyéb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Aproblémám a következő. Ha kimegyek a napra 10 percen belül szerintem napszúrást kapok. Hányingerem van és erőssen fáj a fejem. A meleget birom ha árnyékban vagyok semmi bajom. Mit tehetnék? Van valami gyógyszer? Válaszukat előre is köszönöm. További szép napot.

        WEBBeteg szakértő válasza a napszúrás témában

        Kedves Kérdező!

        A cél a megelőzés legyen, mindig viseljen fejfedőt, direkt napfényben ne tartózkodjon, kifejezetten 11 és 3 között nyáron lehetőleg ne tartózkodjon a a direkt napfényben. Fogyasszon bőven folyadékot.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-03 15:00:15; Megválaszolva: 2010. május 03., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés