Supplin

Tisztelt doktornő/doktor úr!

A problémám kontaminált vékonybél gyulladást állapítottak meg H2 kilégzéses teszttel. Egy hétig szedtem a normix nevű tablettát, amitől nem lettem jobban. Most szedem a supplin 250 mg 2*1 naponta és 20 napig. Az ötödik napnál tartok, szédülök és fáj a tarkóm. A vérnyomás csökkenmtőt szedek a mérés szerint az rendben is van.

 

A gyógyszer tájékoztatója szerint a szédülés jelentkezésekor abba kell hagyni annak szedését. Mit jelent ez, mert én korábban a gyógyszer szedése előtt is gyakran szédültem (főként a hasmenések előtti időszakban) . Így nem tudom eldönteni, hogy a gyógyszer okozza-e vagy anélkül is megtörténne.

Válaszát köszönöm

 

P.Csabáné

Dr. Kocsis István válasza mellékhatás témában

Kedves Kérdező!

Ha azóta is jelen van ez a panasz, vagy fokozódott volna, esetleg egyéb tünetek is társultak mellé, mindenképp indokolt háziorvosa felkeresése. Egy rutin fizikális vizsgálat elvégzése után ő fogja tudni a többi kórkép ismeretében mérlegelni, hogy szükség van-e a kúra leállítására.

Kérdés: 2010. április 26., 13:15 ;Megválaszolva: 2010. április 26., 13:15
Kérdések és válaszok: Egyéb
Naponta hány mg kinin szedése...
Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Szeretném megtudni, hogy mekkora az a maximális kinin mennyiség naponta, ami nem okoz mellékhatásokat?...
Gyógyszerszedés
A LESCOL 40 mg-s koleszterin gyógyszert szedem, 7, 8 voot a koleszterin értékem. Mennyire erős ez a tabletta, a káros mellékhatásait tekintve, mível...
Dragonpower
Tisztelt dr.ur/dr.nö! Kiprobáltam ezt a kapszulát, a hatás nem maradt el. Észrevettem h használat közben a szemem érzékenyebb a fényre, ez...
Helex
Kedves Doktor Ur/ No! Ma 5 kor szedtem be a 0, 25 mg-s helexet es 10 korul annyira rosszul lettem, hogy el kellettmenni ugyeletre. Eloszor is nehezen vettem...
Gyógyszer mellékhatása?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párom 25 éves férfi,  kb 2 hete szedi a REDUCTIL 10mg (Hatóanyag: szibutramin-hidroklorid-monohidrát) fogyást...