Dr. Boros Miklós részére/dörzszörej majdnem 3hónapja.

Kedves Doktor Úr!

Nagyon nagyon köszönöm azt, hogy az összes kérdésemre ilyen körültekintően válaszolt! Szedek vitaminokat, teljes életmódot váltottam a mellhártyagyulladás hatására. A gyógyszereket nem szedtem egymásra rá, vigyázok arra, hogy az orvosi utasításokat kövessem. Ha már egyáltalán nem tüdő betegség okozza a problémám, bizonyára a körzeti orvosom tovább küld egy másik szakterületre, ami kapcsolatban állhat a recsegéssel. Mindent nagyon köszönök!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Boros Miklós válasza köszönet témában

Tisztelt Kérdező!

Remélem tanácsaimmal sikerült segíteni. A "recsegés" ízületi oka nagyon ritka, de előfordulhat. Ez főleg nyújtozkodáskor és mély belégzéskor jelentkezik és a szegycsont körül lehet érezni. Kezelése ritkán szükséges.

Kérdés: 2010. április 10., 10:50; Megválaszolva: 2010. április 10., 10:50
Kérdések és válaszok: Egyéb
Köszönet!
Kedves Boros Doktor Úr! Hálás köszönetem a tanácsaiért, és azért, hogy egyáltalán embernek tekintett, amit sajnos sok orvos valamiféle...
kardiológia
Kedves Bene Doktornő! Köszönöm szépen a magyarázatot, már értem mi is áll a papaírjaimon. Nagyon részletesen elmagyarázott korábban mindent a...
Kevert szorongásos depresszió
Tisztelt doktórnő! Voltam ismét orvosnál! A diadnózisa: kevert szorongásos depresszió nem meghatározott szorongás! Mondtam neki a gondolataimat is...
Köszönöm
Kedves Doktornő! Köszönöm szépen a segítséget. Most péntekre kaptam újabb időpontot az uh-ra, egy fura nevűvizsgálatra (méhen belüli sorvadás...
Gastroenterológia
Tisztelt Doktor úr Köszönöm a gyors válaszát és remélem minél később lépek a következő lépcsőre. Sikeres gyógyítást és sok egésséget...