Comb "szakadás"

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Mind a kettő combomon van egy horpadás (szakadás? ) . Az egyiken vízszintesen két-három centis, a másikon kereszt irányban, és ez jóval hosszabb! Fájni nem fáj, de nagyon csúnya, főleg, hogy asszimetrikus is. Idén már fürdőruhát sem merek felvenni, mert annyira zavaró és főleg nem esztétikus.Pár éve elmentem orvoshoz,   mert azt hittem izomszakadás, de nem az. Mi lehet ez (kötőszövet szakadás? ) , és mit tudok vele csinálni?

Várom válaszát

Tisztelettel: Budainé, Edit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kocsis István válasza comb témában

A kötőszövet megszakadása okozza az ún. striákat, melyek hormonhatásra, gyors súlygyarapodáskor, szteroid szedéskor szokott kialakulni. Bőrcsiszolással vagy különböző striákra alkalmazható krémmekel lehet a problémán javítani.

Kérdés: 2010. március 30., 13:27; Megválaszolva: 2010. március 30., 13:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés