Vérlemezke

Tisztelt Doktornő!

Nem tudtam hogy ez nem általános tartomány. A tartomány 9.0-13.0, és az enyém 8.8. Nem sokkal kevesebb mint az alsó határ, de mégis felkiáltójeles, ami aggasztó számomra. Válaszát köszönöm.

 

Üdvözletem!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza mpv témában

Kedves Kérdező!

Ez az eltérés egyáltalán nem ad okot aggodalomra, ha a többi eredmény normális, ne izguljon. A teljes megnyugtatása végett végeztessen egy kontrollt pár hónap múlva, jó egészséget kívánok!

Kérdés: 2010. március 23., 10:35 ;Megválaszolva: 2010. március 23., 10:35
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérlemezke
Tisztelt Doktor Úr/Dokrotnő! Teljes vérképet csináltattam, és minden érték a referencia tartományon belül van, kivéve az MPV értéket. Az MPV...
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt