• Gyomorpanaszok újra 1

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Nagyon sajnalom, de valahogy nem kaptam meg a valaszt arra a kerdesemre hogy mit kene csinaljak ha femgolyo van a gyomromban, milyen tanacsot kaphatok...erre nem kaptam valaszt,, ezek szerint nem is olvasak at figyelmesen a kerdeseket es masra adnak valaszt.

        ha esetleg megis valaszt kapok, megkoszonom, ha nem hat ez van#

        Minden jot

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Tisztelt Uram!

        Minden kérdést figyelmesen elolvasunk, épp ezért is tűnt fel, hogy ön kétszer kérdezett vissza két különböző időpontban, emellett a kérdésküldő rendszerünk csak arra a kérdésre enged válaszolni, mely az adott emailben szerepel, így csere kizárva.

        Linkeljen az alábbira:

        https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/emesztorendszer/29442

        Emellett szóban is leírom, hogy amit tapint, az biztosan nem a fémgolyó, valószínűleg jóindulatú zsírcsomó, lipoma, ez sebészileg eltávolítható. A fémgolyót röntgenvizsgálat 100%-kal biztosan kimutatta volna. A panaszit emellett valószínűleg irritábili bél szindróma okozza, a táplálkozásra vonatkozó tanácsokat Dr. Plósz János gasztroenterológus az első válaszban leírta.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-03-18 09:46:36; Megválaszolva: 2010. március 18., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: