• Gyomor panaszok újra..

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Egy kellemes es gyonyoru napot kivanok

         

        Koszonom valaszat, ez valahogy megnyugtat de en megis erzem azt a femgolyot itt a koldokomtol 1 ujnyirra jobbra es 2 ujnyival fellfelle, ott erzodik hogy kemeny 1 cm es kerek dolog van, es ez nyugtalanit, mert igy mondhatom hogy sajnos nem urult ki fiatal koromban, es kerem mondja meg mi a teendo es kb melyik reszeben van a hasamnak?

        Megegyszer leirom a helyet..megyunk jobb kez fele egy ujat, onnan 2 ujatt felfele es itt van.

        Koszonom elore a jotanacsat.

        Tisztelettem

        Janos

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves János!

        Előző kérdését már továbbítottuk gasztroenterológus szakértőnknek.Ott fogja a választ is megtalálni.


        Kérdés: 2010-03-17 09:57:43; Megválaszolva: 2010. március 17., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: