• Vérsüllyedés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        T. Doktor Ur/Nő

        Valamennyi laboreredményem jó, azonban vérsüllyedésem 100. Már régóta, mintegy tiz éve 50 körül volt, az utóbbi méréskor pedig 100. Mi lehetennek az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a vérsüllyedés témában

        Kedves Kérdező!

        Okozhatják fertőző betegségek, bármilyen eredetű gyulladás, daganatos betegségek, vérszegénység, pajzsmirigy túlműködés.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-16 21:54:51; Megválaszolva: 2010. március 16., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: