• Súlyos étvágytalanság!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Az unokatestvéremnek kivették az egyik pajzsmirigyét. Januárban annyira rossz volt a vérképe, hogy gyógyszert kellett szednie ami miatt elment az étvágy. Január óta 18 kg-ot fogyott és csak joghurtot eszik. Több orvosnál is megfordult (olyannál is aki 10 éve csak pajzsmirigyproblémákkal foglalkozik). A válasz mindenhol ugyanaz volt: a gyógyszernek nem lehet ilyen hatása ez lelki eredetű!!

        Már semmit nem tud enni és szeretném megtudni kihez lehet fordulni ezzel a problémával? Nem csak azért, hogy az étvágyát nyerje vissza hanem azért hogy mit kezdjen el először enni. Gondolom mindamellett hogy a gyomra összeszűkült már komolyabb szervi problémái is lesznek! Kihez forduljunk? Kérem a sűrgős segítségüket! Remélem tudnak egy olyan orvost ajánlani aki tényleg meghallgatja őt és segítséget nyújt mert eddig nem kapott!

        Azt még le kell írnom, hogy soha sem volt túlsúlyos és nem akart lefogyni. Meg volt elégedve a testével és rosszul van attól, hogy egyre vékonyabb. Tehát ez nem fogyókúra miatt alakult így!

        Köszönöm szépen válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Mi miatt távolították el az egyik lebenyt? Milyen gyógyszert kap milyen dózisban? Történt valamilyen vizsgálat? Kérem, ezeket írja meg.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-16 15:08:15; Megválaszolva: 2010. március 16., 15:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: