• Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        tisztelt doktor úr/nő 2007-ben allergiás megbeteged és alakúlt ki nállam amely asztmává alakúlt át több orvosnál is jártam de az általuk felírt gyógyszerek és gyógymódok eddig nem mutazzak javulást, ezért kérem az ön segítségét.Ha tud kérem ajámljon gyógyszereket vagy más gyógymódot esetleg ha tud ajánlani orvosokat akik ezzel a betegséggel foglalkoznak. előre is köszönöm várom mielőbbi válaszát tisztelettel: Csabáné.

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Hölgyem!

        Jó lenne tudni, hogy mi az, ami eddig nem vált be, illetve milyen kivizsgálás történt. Orvost csak Debrecen környékén tudok ajánlani. Kérem, írjon vissza, hogy pontosabb választ adhassak.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-16 13:44:11; Megválaszolva: 2010. március 16., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: