• mellrák- műtét előtt / 2

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Köszönöm szépen  előző kérdésemre adott gyors válaszát tisztelt Doktor Úr!

        Erőt adott a műtéthez. Kérem, annyit írjon még meg nekem, hogy az alábbi leletek szerint milyen az állapotom. Súlyos, közepes,..?

        Mikroszkopos leírás
        Bal emlő R-5 (mal.) A vizsgált leletek közepesen sejtdúsak, zsírszövetet infiltráló, polymorph
        sejteket látunk anisonucleosisal illetőleg ezen szóródott csoportjait is
        látjuk.
        Diagnózisok
        80013 Malignus tumorsejtek C5
        Ultrahang:

        Bal emlő R-5 (mal.)  A bal emlő tapintható képlete 20 mm mélyen van, 14x12x11  mm nagyságú, jellegzetes, elmosott conturu, solid, echoszegény elváltozás, mely mögött discret hangerősödés van. UH vezérelt FTAB-t végeztünk, cytol. folyamatban.

        Hálás köszönettel: Erzsébet

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Előző kérdését beazonosítani nem tudjuk, mert rendszerünk anonim, kérem az előzményeket is küldje el, hogy pontosan tudjuk, miről van szó. Köszönjük.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-15 20:16:06; Megválaszolva: 2010. március 15., 20:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: