• Hullámzás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A fejemben, az agyamban egy ideje lökéshullámokat érzek időnként. Olyan, mintha energiahullám lenne, pár pillanatig tart. Mi lehet ez? Epilepszia? Semmi egyéb tünetem nincs. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a vérnyomás témában

        Kedves Kérdező!

        Ezen szubjektív panasz alapján nem igazán lehet diagnózist mondani, előfordulhat, hogy a vérnyomás ingadozása okozza. Mérje rendszeresen a vérnomását, vezessen vérnyomásnaplót. Ha egyéb panasz is jelentkezik, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-15 17:05:48; Megválaszolva: 2010. március 15., 17:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: