• Fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves dr.ur/no, az lenne a kerdesem, hogy ha egyszeruen csak megolelgetek egy lanyt vagy valamilyen szexualis vonzodast erzek, 1-2 cseppnyi nyulos atlatszo folyadek folyik a himvesszombol, meg ha nem volt merevedesem akkor is, ez eleg kellemetlen...van valami koze ahoz, hogy egesz eletemben merevedesi zavaraim voltak, pszichesek mert nincs szervi bajom?

        Es 32 eves vagyok.Lehet valami fertozes? vagy normalis lenne ez, hogy egy-ket oleles utan folyon valami a nemi szervembol?

        Valaszat elore is koszonom.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Ez a nemi izgalom jele, sem szervi elváltozáshoz, sem pszichés okhoz nincs köze. A merevedési zavarral nics összefüggésben és nem utal efrtőzésre.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-14 22:24:19; Megválaszolva: 2010. március 14., 22:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: