• Nem tudom elmenjek-e az orvoshoz

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktornő/doktorúr Annyi kérdésem lenne hogy érdemes -e elmenni orvoshoz vele vagy ha elmondom illetve megmutatom nem fogja-e azt mondani az orvos hogy ez nem is nagyon látszik.Tehát a lényegre térek 34 éves vagyok és tavaly nyáron egyik reggel a baloldalon megduzzat a nyakam azután vissza is huzódott de ez azóta a másik oldalhoz képest valamennyivel nagyobb mint a másik oldal és ez úgy a nyak közepén domború. Azt vettem észre hogy azóta berekedek illetve van olyan hogy a torkomon nem megy le az étel és irritál."Sokszor" én magam is elgondolkozom 3 gyerek mellett hogy mennyek -e el vele az orvoshoz vagy sem.Előre is köszönöm ha azzal is megnyugtat mint orvos hogy válaszol a levelemre. TisztelettelBorsóné Ica

        WEBBeteg szakértő válasza a nyaki duzzanat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mivel jelenleg is vannak tünetei a fül-orr-gégészeti szakvizsgálat nem nélkülözhető. A nyaki duzzanat önmagában nem utal nagyobb megbetegedésre, de az azóta is jelentkező panaszok miatt vegye komolyan és szánja rá az időt.


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet

         Halmosi Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-10 21:59:33; Megválaszolva: 2010. március 10., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: