• vérkép

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mit jelent a labor eredménynél az hogy   LUC.nagy nemfestődő mononuclearis sejtek. Jót vagy rosszat. Aválaszt köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a vérkép témában

        Tisztelt Hölgyem/Uram!

        Egyetlen értéket a vérképből nehéz megítélni önmagában. A teljes vérkép értékelhető csak reálisan, sokszor más egyéb laborokkal, és klinikai képpel együtt. Ez az érték eredhet egy vírusfertőzésből, vagy hematológiai oka is lehet. Több értékelhető véleményt reálisan nem adhatok. Ha szüksége van több segítségre, kérem jelezze a teljes leírással. Köszönöm. 


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-11 16:20:15; Megválaszolva: 2010. március 11., 16:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: