• Lábgond

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Eddig soha nem izzadt a lábam, csak néhány napja 58 éves nő vagyok, ez lehet valamilyen betegség jele?

        WEBBeteg szakértő válasza a lábizzadás témában

        Kedves Kérdező!

        Előfordulhat a kor előrehaladtával, hormonális változásokkal kapcsolatban is. A fokozott izzadás utalhat még hormonális betegségre, máj-, vesebetegségre, stresszre, élvezeti szerek is okozhatják, stb. Azonban önmagában csak egy lábizzadás nem utal belgyógyászati betegségre. Használjon solutio antisudoricát, ha egyéb panasza is van, keresse fel háziorvosát.


        Dr. Lajtos Melinda
        pulmonológus szakorvos jelölt Itt kérdezhet

        Dr. Lajtos Melinda

        Kérdés: 2010-03-11 11:27:07; Megválaszolva: 2010. március 11., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: