• Miért nem kaphattam rendes választ a kérdésemre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tudom hogy sok kérdésre kell választ adniuk, de kétségbe vagyok esve miért vannak ezek a tüneteim!

        2éve kezdődött minden körülbelül:

        1. alhas püffedt
        2. görcsök, fájdalom
        3. fájdalmas sexuális élmények
        4. folyás ami néha szúrós szagú átlatszó takony jellegű
        5. a vizelelés nehéz mintha súllya lenne, de nem fáj
        6. aluszékonyság
        7. ingadozó vérnyomás

        Ezúton is szives véleményüket kérem!

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező!

        Nem biztos, hogy minden panasza között összefüggést kell keresni. Az alhasi puffadás, a görcsök, a fájdalmas szex és a nehéz vizelés és a folyás felvetik elsősorban nőgyógyászati betegség gyanúját, mely lehet akár gyulladás, de egyéb betegség jele is, ezért mindenképp indokolt nőgyógyászati vizsgálat. Szóba jön még emésztőszervi és urológiai elváltozás lehetősége is, ha nőgyógyászati ok nem igazolódik, ezeket is végig kell vizsgálni. Az aluszékonyság oka lehet vérszegénység, pajzsmirigyprobléma, akkor is jelentkezhet, ha alacsony a vérnyomás, stb, de akár krónikus betegség hátterében is állhat. A vérnyomás hátterében a legtöbb esetben nem sikerül a kiváltó okot megtalálni, de okozhatja vesebetegség, endokrinológiai ok, stressz, elhízás, stb.

        Azt javaslom, hogy elsőként nőgyógyászt keressen fel.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-10 12:59:07; Megválaszolva: 2010. március 10., 12:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: