• Urológia - vese

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

           
         

        Tisztelt válaszadó!

        Az alábbi kérdést 6 nappal ezelőtt tettem fel és még nem kaptam választ:

        21 éves fiamnak visszatérő jelleggel mikroszkópikus vér van a vizeletében. Volt urológus szakorvosnál, aki  csinált neki vese, hólyag UH vizsgálatot, valamint prosztata vizsgálatot is. Ezután komplex hasi UH-ra küldte, valamint kontrasztanyagos RTG-re. Mindent rendben találtak, sehol egy ciszta, daganat, kő, homok, a prosztata is rendben. Az urológus nefrológushoz küldte, de oda csak egy hónap múlva kaptunk időpontot. Ezek után vajon mitől lehet ez a vér (üledékben 15-20 ép vvt), és a nefrológiai vizsgálat miből áll? (Húgyúti fertőzést, gyulladást az urológus kizárta)

        Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Elnézést kérünk a késésért, szakértőnk hamarosan válaszol. Köszönjük türelmét.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-09 11:23:23; Megválaszolva: 2010. március 09., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: